انجمن سخن دل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

انجمن سخن دل

اگر عاشقی اگر معشوقی اگر دل شکسته ایی اگر اسیر عشقی و اگر شیدایی اینجا خانه توست

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
المواضيع الأخيرة
» عشق و محدودیت
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 31, 2012 3:02 am من طرف borzu31

» سفرهای نوروزی بار دیگر باز راه رسید
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:29 pm من طرف شکیلا آسایش

» بررسی چهارشنبه‌سوری
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:20 pm من طرف شکیلا آسایش

» موسیقی ،نوروز و رسالت های ملی ومیهنی
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:07 pm من طرف شکیلا آسایش

» آیا می دانی که ؟
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:56 pm من طرف شکیلا آسایش

» ازدواج سرآغاز آرامش
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:50 pm من طرف شکیلا آسایش

» درست کار کنیم تا سلامت بمانیم
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:47 pm من طرف شکیلا آسایش

» در اقدامی غیر منتظره، بیل گیتس تعدادی پشه مالاریا در سالن کنفرانس رها کرد
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:50 pm من طرف sora

» دانلود موسیقی متن کارتون های خاطره انگیز
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:20 pm من طرف sora

» از ارد بزرگ تا برایان تریسی
نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالجمعة فبراير 13, 2009 1:54 pm من طرف الهام

ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
بخش
Navigation

Portal
 صفحه اصلي
 ليست اعضا
 مشخصات فردي
 پرسشهاي متداول
 جستجو

تصويت
جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم

نويسندهپيام
سونيا

تعداد پستها : 5
آدرس پستي : تهران

نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Empty
پستعنوان: نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم   نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم Icon_minitimeالسبت فبراير 07, 2009 11:59 am

نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم كوتاه داستاني بيست و هفتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر معرفي شدند.

به گزارش روز شنبه ايرنا از جشنواره فيلم فجر، در اين بخس ‪ ۵‬فيلم كوتاه داستاني براي كسب سيمرغ بلورين رقابت مي‌كنند.

فيلم‌هاي كوتاه پيرمردها نمي‌ميرند ساخته رضا جمالي ، تنهايي ساخته مهرداد شيخان ، خانه فاطمه كجاست ؟ ساخته فريدون نجفي ، رباعي آب شهرام عليدي و كليدهاي رويا ساخته سارا نامجو در اين بخش از جشنواره رقابت مي كنند.

هيات داوران بخش سوداي سيمرغ اثر برگزيده اين بخش را در مراسم اختتاميه معرفي خواهند كرد.

برگزيدگان بخش سنيماي ايران بيست و هفتيمن جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، ‪ ۲۲‬بهمن ماه معرفي مي‌شوند
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نامزدهاي جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» حاشيه‌هاي جشنواره فيلم فجر