انجمن سخن دل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

انجمن سخن دل

اگر عاشقی اگر معشوقی اگر دل شکسته ایی اگر اسیر عشقی و اگر شیدایی اینجا خانه توست

الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
المواضيع الأخيرة
» عشق و محدودیت
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 31, 2012 3:02 am من طرف borzu31

» سفرهای نوروزی بار دیگر باز راه رسید
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:29 pm من طرف شکیلا آسایش

» بررسی چهارشنبه‌سوری
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:20 pm من طرف شکیلا آسایش

» موسیقی ،نوروز و رسالت های ملی ومیهنی
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:07 pm من طرف شکیلا آسایش

» آیا می دانی که ؟
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:56 pm من طرف شکیلا آسایش

» ازدواج سرآغاز آرامش
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:50 pm من طرف شکیلا آسایش

» درست کار کنیم تا سلامت بمانیم
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:47 pm من طرف شکیلا آسایش

» در اقدامی غیر منتظره، بیل گیتس تعدادی پشه مالاریا در سالن کنفرانس رها کرد
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:50 pm من طرف sora

» دانلود موسیقی متن کارتون های خاطره انگیز
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:20 pm من طرف sora

» از ارد بزرگ تا برایان تریسی
جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالجمعة فبراير 13, 2009 1:54 pm من طرف الهام

ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
بخش
Navigation

Portal
 صفحه اصلي
 ليست اعضا
 مشخصات فردي
 پرسشهاي متداول
 جستجو

تصويت
جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟

نويسندهپيام
شکیلا آسایش
Admin
شکیلا آسایش

تعداد پستها : 105

جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Empty
پستعنوان: جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟   جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟ Icon_minitimeالخميس فبراير 05, 2009 8:21 pm

نويسنده: سيداحمد - سجادي

● منبع: روزنامه - اطلاعات - به نقل از sadjjadi@yahoo. com

در برخي از كشورها نظير كره‌جنوبي كه از زيرساختهاي شبكه كابل مسي انبوه برخوردار بوده و ضريب نفوذ تلفن ثابت آنان از مرز 90 افزون است، سرمايه‌گذاري اوليه روي كابل مسي سالها مي‌تواند توسعه اينترنت پرسرعت را با فن‌آوري ADSL تضمين كند.
اما در كشوري مثل افغانستان كه فاقد زيرساختهاي شبكه كابل مسي است، (ضريب نفوذ تلفن ثابت در اين كشور كمتر از 10 و ضريب نفوذ تلفن همراه اين كشور 5/13 است). براي استفاده از اينترنت پرسرعت تلفن همراه نسل سوم راه حل موثرتري است.
در ايران كه شبكه تلفن ثابت 25 ميليوني دارد و تلفن همراه نسل 2 حدود 45 ميليون مشترك دارد، راه حل ديگري چاره‌ساز است. نتيجه‌گيري اينكه در هر كشور مي‌توان با بررسي دقيق شبكه‌هاي موجود و توسعه‌يافتگي و عدم توسعه‌يافتگي، الگوي مناسبي طراحي كرد.
در شهر اصفهان كه از فن‌آوري PCM (استفاده از يك زوج سيم مسي براي چند مشترك) در شبكه تلفن ثابت استفاده شده است و در آن مناطقي كه توسعه با PCM صورت گرفته بازار بكري براي فن‌آوري WIMAX وجود دارد. چرا كه با اندازه كافي براي هر مشترك كابل مسي وجود ندارد و نيز مقرون به صرفه هم نيست كه توسعه كابل مسي صورت گيرد و بعد ADSL مشكل اينترنت پرسرعت آن را حل نمايد، لذا مي‌توان از فن‌آوري بدون سيم وايمكس در اين مورد بهره برد.
در شبكه مخابراتي كشور باتوجه به حفاريها و توسعه‌هاي شهري شبكه‌هاي مسي خيلي پايدار نيستند و عمر مفيد آنها گاه به كمتر از 10 سال مي‌رسد. توسعه شبكه كابلي كه گاه بالاتر از 70. /. سرمايه‌گذاري را شامل مي‌شود مقرون به صرفه نخواهد بود. كما اينكه حفاري معابر شهرها نيز براي مردم و مسئولان مشكلاتي بوجود مي‌آورد لذا مي‌توان نتيجه‌گيري كرد كه اگر در كره‌جنوبي تا سال 2008 فقط 200 هزار مشترك پرسرعت WIMAX وجود دارد، بقيه متقاضيان پرظرفيت از طريق ADSL مشكلشان برطرف شده و با فرسودگي شبكه كابل، ناگزير توسعه به سمت و سوي فن‌آوري جديد مي‌رود، اين يعني استفاده از3 G 4 G و WIMAX و LTE اجتناب‌ناپذير خواهد بود.
اگر توسعه اينترنت پرسرعت با تكنولوژي WIMAX در كره‌جنوبي از رشد خوبي برخوردار نيست، مشابهت فن‌آوري D. 802. 16WIMAX با فن‌آوري (مكان مشترك ثابت است به تعبيري ديگر مشترك قابليت تحرك ندارد) ADSL است كه به دليل شبكه كابل مسي در شرايط فعلي ADSL را اقتصادي نموده ولي با فرسودگي شبكه مسي توسعه شبكه بدون سيم WIMAX اجتناب‌ناپذير خواهد بود. به هر حال آمدن فن‌آوري e. 802. 16و WIMAX Mو. WIMAX 802. 16كه برخورداري از سرعت بالاتر را دارند و مشتري در حال حركت نيز مي‌تواند از سرويس امن و با كيفيت بالا استفاده كند باتوجه به فرسودگي شبكه‌هاي مسي ناگزير توسعه جديد به سمت WIMAX بدون سيم خواهد بود.
انگيزه مشتري براي جذب فن‌آوري WIMAX بيشتر است چرا كه 25 ميليون تلفن ثابت همه از كابل مسي براي ارتباطات استفاده نمي‌كنند و از PCM نيز در شبكه استفاده شده و يا كهنگي شبكه كابل مسي نيز استفاده از ADSL را با مشكل مواجه مي‌كند و نيز شبكه 45 ميليوني تلفن همراه نسل 2تا2. 75 ارائه خدمات ارزش افزوده نظير SMS، GPRS و MMS و كوچكي صفحه نمايش تلفن همراه رغبت مشتري را به اين فن‌آوري ارضاء نمي‌‌نمايد و فن‌آوري جديدتر نظير WIMAX چاره‌ساز است كه با سرعت بالا قابليت ارائه همه نوع خدمات اينترنتي نيز فراهم مي‌شود. (دريافت اطلاعات تا 5/5 مگابيت)
با روند رو به رشد توسعه اجتماعي نيازهاي جديدي در زندگي روزمره پديد مي‌آيد كه لاجرم متخصصان فن‌آوري IT براي آنها راه‌حل‌هاي مناسبي بوجود خواهند ‌آورد مثلاً در يك خانواده دسترسي به آرشيو شخصي با آرشيو صدا و سيما براي ديدن فيلم كدام گزينه بهتر است. كه هزينه خريد دستگاههاي پخش تصويري و نگهداري انبوه CDهاDVD، ها و مكان نگهداري آنها و ايجاد فايلهاي دسترسي و... همه هزينه‌بر خواهد بود و ضعف بزرگ به هنگام نبودن اطلاعات ذخيره شده در گزينه آرشيو شخصي را رد مي‌نمايد.
در هر جامعه آدم پيرو جوان وجود دارند پير مي‌خواهد فيلمي قديمي را به نظاره بنشيند و خاطرات گذشته را مرور نمايد. از طريق وايمكس با بانك‌ فيلم‌هاي صدا و سيما يا اپراتور مربوطه لينك شده و تقاضاي پخش فيلم را مي‌نمايد و لحظه‌اي بعد خاطرات او دوباره در ذهنش رژه مي‌روند يك فيلم 5/1ساعته در حدود كمتر از يك دقيقه ارسال مي‌شود هم كسب و كار اپراتور فراهم مي‌شود هم كسب و كار جديدي براي اپراتور ارائه دهنده فيلمها بوجود مي‌آيد.
يا مثلاً نوجواني با قامت برافراشته مي‌خواهد نتايج مسابقات موردنظر خود را از سالها قبل تا به امروز مرور كند (تاريخچه المپيك‌ هاراو...) و يك گل‌هاي زده شده، آقاي گل جهان و ايران را نگاه كند با چند كليك اين امكان در اختيار وي مي‌باشد و چه سرگرمي براي او ايجاد مي‌شود.
يا دو پسرخاله در دو سوي عالم با يكديگر شطرنج يا بازيهاي كامپيوتري مي‌كنند.
در دنياي تحقيق و توسعه نيز متخصصان به هزاران سوال مي‌انديشند كه با اتصال به شبكه مي‌توانند براي همه آنها پاسخ لازم را پيدا كنند كه بستر فراهم شده وايمكس با سرعت بالا مي‌تواند هر آنچه در اينترنت قابل ارائه است، بدست بيايد.
از آرشيو سخنراني‌هاي تخصصي و سمينارها، آرشيو فيلم‌هاي تاريخي، فيلم‌هاي خاطره‌اي، موسيقي، دايرة‌المعارفها، كتابهاي تحقيقي و... و به اين دليل است كه هزاره سوم را دوران دانائي مي‌نامند و به قول مولانا هر كه داناتر است جانش قوي‌تر مي‌شود.
لازمه بدست‌آوردن قدرت، دانائي است. مثلاً نادان در تاريكي فيل مولانا را به نامها و به تصورات خام خود نام مي‌نهد و قدرت دانائي و علم چون شمعي حقيقت را مي‌نماياند و جنگ هفتاد و دو ملت پايان مي‌يابد. بنابراين در دنياي پيشرفته امروزي اگر كسي بتواند به اين شبكه‌ها دسترسي داشته باشد، دانش و يافته‌هاي بشر را در اختيار دارد.
دلايل قوي بايد معنوي
نه رگهاي گردن به حجت قوي
دلايل قوي و محكم را در بانكهاي اطلاعاتي قرار داده در دنياي مجازي تبادل اطلاعات با دور افتاده‌ترين نقطه و گوشه‌گيرترين عالم دنيا برقرار مي‌شود و مصداق «آن قوي‌تر است كه داناتر است يا جانش قوي‌ است»، عينيت مي‌يابد.
لذا نتيجه مي‌گيريم، استفاده از فن‌آوري جديد WIMAX هم اقتصادي‌تر و هم استفاده از آن آسان‌تر است به شرط آنكه با استراتژي (نقشه راه) بدنبال توسعه آن باشيم.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://arabehkhodayan.forumfa.net

جايگاه فن‌آوري WIMAX كجاست؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1