حرف ها
غلامحسين پيرواني (مقاومت شيراز)؛
پادشاهي علم، طبل و سپاه مي خواهد.
از تيم برق حمايتي نشده و براي اين تيم کاري هم صورت نگرفته که از آن نتيجه بخواهند. اين تيم چندين مهره کليدي خود را در فصل نقل و انتقالات از دست داد و نتوانست بازيکني بگيرد.
وينکو بگوويچ (پاس همدان)؛
خيال تان راحت باشد. هيچ اولتيماتومي در کار نيست. نمي دانم چرا هر کجا مي روم اين سوال را از من مي پرسند حتي در خود همدان که شهر تيم پاس است. اميدوارم روزي ديگر اين سوال را از من نپرسند.
منصور ابراهيم زاده (ذوب آهن)؛
بازي ها هنوز ادامه دارد و خيلي سخت است در مورد قهرماني صحبت کنيم. اما مطمئن باشيد شرايط جدول در صدر به زودي تغيير مي کند.
علي حنطه (ابومسلم)؛
چند تماشاگر به من توهين کردند اين در حالي است که در مشهد اجازه نمي دهند تماشاگران مان به تيم ميهمان توهين کنند و توقع داشتم آقاي پيرواني اجازه ندهد به من توهين شود هر چند فکر مي کنم متوجه اين توهين ها نشدند.
پرويز مظلومي (مس کرمان)؛
اصلاً اعتقادي به استفاده از جادوگر و اين مسائل ندارم زيرا اين کار حرامي است و هر کس از آن استفاده کند، کار حرامي انجام داده است.
فرشاد پيوس؛ (برق شيراز)؛
در اين دو هفته يي که هدايت تيم را بر عهده گرفته ام، تيم روند خوبي را در پيش گرفته است مطمئناً با حمايت مديران باشگاه، تلاش بازيکنان و حمايت تماشاگران، تمام تلاش مان را براي حفظ سهميه ليگ در رقابت هاي فصل جاري انجام مي دهيم.
علي اصغر مدير روستا (پيکان)؛
هنوز در قزوين جا نيفتاده ايم و تماشاگران به داشتن يک تيم ليگ برتري عادت نکرده اند. مسوولان بايد براي جذب تماشاگر بيشتر تدبيري چاره کنند. هواداران تيم پيکان بايد بدانند نبايد از تيم توقع قهرماني داشته باشند.