آيا تا به حال در شرايطي بودهايد که به خودتان بگوييد «من هرچه قدر تلاش کنم باز هم موفق نخواهم شد؟» وقتي هميشه با وجود تلاش فراوان شکست بخوريد؛ يعني يک جاي کارتان از ريشه خراب است. يکي از اين «جاهاي کار» قوه خلاقيت است! اگر در هر کاري هيچ خلاقيتي از خود نشان ندهيد در آن کار موفق نخواهيد بود.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگ "زنگوله" به نشاني
http://Zangoole.com آمده است: هر عنواني که داشته باشيد (خصوصا وبلاگنويس) در کارتان به خلاقيت نياز داريد، پس منتظر معجزه نباشيد و از همين حالا دوران خلاقيت و موفقيت در زندگي تان را شروع کنيد.
شما به کار خود علاقه نداريد؛ اين مشکل را خيلي از افراد دارند. هميشه دوست داشتهايد طراح اتومبيل شويد، اما چشم بهم زدهايد و ميبينيد آنچه داريد فوق ليسانس مهندسي نساجي است و نزديک سي سال سن!
خوب در اين شرايط نميشود انتظار داشت شما صبح به صبح با ايدههاي نابي در رابطه با نساجي از خواب برخيزيد و با شوق و ذوق سرکار رويد. هيچ کس به خوبي خودتان نميتواند براي آينده تصميمگيري کند، اما در اين حد بگويم که يا بايد سراغ طراحي اتومبيل برويد يا بايد به نساجي علاقهمند شويد. اديسون ميگويد: «من حتي يک روز هم در زندگيام کار نکردم، آنها همه تفريح بود.»
شما امور مهم از غير مهم را به خوبي تشخيص نميدهيد. مشغول بودن به معني مفيد بودن نيست. اينکه شما از شش صبح تا نه شب سر کار هستيد تضميني براي موفقيت شما نيست. موقعي انتظار نتيجه خوب داشته باشيد که واقعا کار کنيد. حتي اگر يک ساعت کار مفيد انجام دهيد نتيجه آن را خواهيد ديد، اما صرفا سر کار رفتن نتيجه خوب به همراه نخواهد داشت.
اديسون ميگويد:«مشغول بودن هميشه به معني مفيد بودن نيست، کار واقعي وقتي مشخص ميشود که نتيجه خوبي بدهد و براي گرفتن نتيجه خوب چيزهايي از قبيل برنامهريزي، هماهنگي، ذکاوت، شجاعت و… لازم است. با تظاهر کردن چيزي درست نميشود.»
شما خيلي زود دلسرد ميشويد. امروز با شوق و ذوق راجع به ايده جديدتان با همه بحث ميکنيد و فردا به همه ميگوييد« ايده مسخرهاي بود فايده نداشت، يه فکر ديگه کردم….» در اين حالت يا راه درست فکر کردن و تصميم گرفتن را بلد نيستيد يا زود دلسرد ميشويد. به جاي اينکه هر روز يک ايده جديد بدهيد ماهي يک ايده را عملي کنيد. از ميان فکرهايتان بهترين را انتخاب کنيد و روي آن وقت بگذاريد و با پشتکار جلو برويد.
شما اشتباهات خود را زود فراموش ميکنيد. همه ما اشتباه ميکنيم، هيچ شک و ايرادي هم به اين وارد نيست و اين کاملا طبيعت انسان است. اما اينکه هر دفعه اشتباه قبليتان را از ياد ببريد و دوباره آن را تکرار کنيد به هيچ وجه قابل قبول نيست. وقتي اشتباهي ميکنيد به خود بگوييد اين برايم درس خوبي شد که ديگر هرگز اين اشتباه را تکرار نکنم و اين را به خاطر بسپاريد.
شما به کار کردن عادت نداريد. اگر هميشه عادت داشتهايد از نه صبح تا پنج عصر بنشينيد پشت ميز و امضا يا مهر بزنيد انتظار نداشته باشيد در کار جديد تان خلاقيت فوق العادهاي داشته باشيد. يک شبه هيچ چيز عوض نخواهد شد، پس فقط به کاري که ميکنيد ايمان داشته باشيد و با پشتکار و صبر جلو برويد. «صبر و شکيبايي کليد موفقيت است فقط بايد به آن ايمان داشته باشيد.» (اديسون)
شما وقفه زيادي بين کارها مياندازيد. اصلا و ابدا مشکلي با يک استراحت و تفريح به موقع نيست، اما بايد هميشه به ياد داشته باشيد چه موقع هر چيزي کافي است و براي انجام دادن آنچه به نفع تان است اراده داشته باشيد.
شما شيوه زندگي نا سالميداريد. باور بکنيد يا نه «شيوه زندگي» يکي از مهمترين عوامل موفقيت شماست. پس به زندگيتان نظم و ترتيب دهيد و آن را درست مديريت کنيد.