محسن صفاييفراهاني در گفتوگو با خبرگزاري فوتبال در واكنش به حرفهاي كفاشيان تاكيد كرد: «من مسئول حرفهاي رئيس فدراسيون فوتبال نيستم. معتقدم شنونده بايد عاقل باشد. چون ابدا در خصوص چنين موضوعي با فدراسيون فوتبال صحبتي نداشتهام. هرچند كه اين اخبار اصلا برايم اهميتي ندارد.» وي ادامه داد: «اصلا من چهكاره هستم كه درباره اتحاديه صحبت كنم؟» رئيس پيشين كميته انتقالي فدراسيون فوتبال تصريح كرد: «اين حرفها براي من عجيب و غيرواقعي است. حتي به اين اندازه كه از يك كارمند خدماتي شهرداري خبر بسته شدن روزنامه همشهري را بشنوم. من چرا بايد از انحلال اتحاديه حرف بزنم يا به كسي چنين مشاورهاي بدهم؟»
صفاييفراهاني در پاسخ به اين سئوال كه آيا فدراسيون فوتبال ميتواند اتحاديه را مجبور كند تا طبق صلاحديدش فعاليت كند، تاكيد كرد: «اتحاديه مجموعهاي از مديران باشگاهها است كه از وزارت كشور مجوز فعاليت گرفتهاند. انجام اصلاحات در اساسنامه نيز فقط توسط مجمع عمومي خود اتحاديه امكانپذير است كه در نهايت بايد به تصويب وزارت كشور برسد. بنابراين فدراسيون فوتبال نميتواند آن را منحل كند. در واقع اين خبر مثل اين است كه ما بگوييم وزارت ارشاد به افرادي اجازه داده تا روزنامهاي را منتشر كنند اما شهرداري ميخواهد آن روزنامه را ببندد.»