واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گزارش داد، مرکبات به داشتن منابع غنی از ویتامین سی مشهور هستند اما خواص مرکبات بسیار بیشتر از اینها است.
بر اساس این گزارش مرکبات حاوی پتاسیم ، کراتین و موادی هستند که فایتو شیمیایی (phytochemical) نامیده می شوند؛ این مواد ترکیبات شیمیایی هستند که به صورت طبیعی در گیاهان و میوه ها یافت می شود. مواد فایتوشیمیایی خواص ضد التهاب، و ضد توده های سرطانی دارند و مانع از بسته شدن رگهای خونی می شوند. مصرف مقادیر کافی از مرکبات تا 60% از خطر ابتلای به سرطان دهان، ناراحتی معده و سکته مغزی می کاهد. منظور از یک وعده مرکبات، یک عدد پرتغال یا امثال ان و یا نیم لیوان آب مرکبات است