katayun دوست تازه
تعداد پستها : 20 تاريخ التسجيل : 2009-01-23 العمر : 40
| عنوان: او هم از رادیو جوان رفت . . . الخميس فبراير 05, 2009 10:00 pm | |
|
دکتر گیل آبادی هم رفت تا خیال خیلی ها از بابت نبودن او راحت شود.یک هفته است که دارم به مغزم فشار می آورم تا یک مطلب راجع به این تغییر بنویسم...نا سلامتی ما جزو حلقه وب رادیو جوان هستیم!......نمی شود...نمی توانم...آخر چه بنویسم؟ شما بگویید...
احساسی شد؟ ببخشید... اصلا احساسی ننوشتم...نمی دانم شما چرا احساسی خواندید!!!
توهین شد؟ ببخشید...اصلا قصد توهین نداشتم...نمی دانم شما چرا کج راه خواندید...!!! لطفا سر مانیتورتان را 180 بچرخانید تا توهین نشنوید! راستی...پیچ رادیو هم یادتان نرود...آن را هم به میزان زاویه داده شده بچرخانید تا از این به بعد اصلا هیچ چیز نشنوید...!
شنیده شدنمان رنگ باخته است؟...فکر نکنم...ما که هنوز زنده و بیداریم! کسی هم از این تغییرات ککش نمی گزد..می گزد؟
من نمی توانم جای دکتر باشم...ولی ای کاش آن کسانی که دکتر را با ضدانقلاب یکی میدانند..حداقل یک بار خودشان را جای مدیر یک رادیوی جوان بگذارند...توهین و تخریب هم بشنوند...
.
.
.
باز هم نمی توانم حرف اصلی ام را بزنم....نمی شود...نمی توانم
همیشه باید یک جایش به سیاست برگردد...من هم از سیاست بیزار شده ام...سیاست یتیم دوطرفه است ! سر به سرش نمی شود گذاشت..پاچه ات را سریعا میگیرد!!! شما هم زیاد به این متن نگاه نکنید...همان یک بار کافیست.
-----------------------------------------------------------------------
پی نوشت(1): راستی!... مرز بین انتقاد و تخریب کجاست؟
پی نوشت(2): اگر دیدید فردا ضرغامی را به عنوان مدیر کل اداره "نمایش" سیما منصوب شد...چندان تعجب نکنید!
پی نوشت(3): سروش برای رادیو جوان یک پرونده 10 صفحه ای رفته است...شماره جدیدش را از دست ندهید.
| |
|