انجمن سخن دل
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

انجمن سخن دل

اگر عاشقی اگر معشوقی اگر دل شکسته ایی اگر اسیر عشقی و اگر شیدایی اینجا خانه توست
 
الرئيسيةPortalأحدث الصورجستجوثبت نامورود
المواضيع الأخيرة
» عشق و محدودیت
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 31, 2012 3:02 am من طرف borzu31

» سفرهای نوروزی بار دیگر باز راه رسید
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:29 pm من طرف شکیلا آسایش

» بررسی چهارشنبه‌سوری
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:20 pm من طرف شکیلا آسایش

» موسیقی ،نوروز و رسالت های ملی ومیهنی
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 10:07 pm من طرف شکیلا آسایش

» آیا می دانی که ؟
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:56 pm من طرف شکیلا آسایش

» ازدواج سرآغاز آرامش
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:50 pm من طرف شکیلا آسایش

» درست کار کنیم تا سلامت بمانیم
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالسبت مارس 07, 2009 9:47 pm من طرف شکیلا آسایش

» در اقدامی غیر منتظره، بیل گیتس تعدادی پشه مالاریا در سالن کنفرانس رها کرد
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:50 pm من طرف sora

» دانلود موسیقی متن کارتون های خاطره انگیز
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالإثنين مارس 02, 2009 12:20 pm من طرف sora

» از ارد بزرگ تا برایان تریسی
راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالجمعة فبراير 13, 2009 1:54 pm من طرف الهام

ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
بخش
Navigation

 Portal
 صفحه اصلي
 ليست اعضا
 مشخصات فردي
 پرسشهاي متداول
 جستجو

تصويت
جستجو
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم

 

 راهنمايي هايي براي سلامت دندان

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
شکیلا آسایش
Admin
شکیلا آسایش


تعداد پستها : 105
تاريخ التسجيل : 2009-01-22

راهنمايي هايي براي سلامت دندان Empty
پستعنوان: راهنمايي هايي براي سلامت دندان   راهنمايي هايي براي سلامت دندان Icon_minitimeالجمعة فبراير 06, 2009 9:19 am

براي زيبايي جراحي نکنيد
دکتر ياشيل احدي مقدم* / www.doctoryashil.com

خوانندگان محترم مي توانند پرسش هاي خود را با ذکر سن، محل سکونت و شرح مختصري از مشکل و هر موضوعي که در يافتن علت، کمک کند، مطرح سازند تا پاسخ داده شود. براي طرح پرسش هاي خود مي توانيد با آدرس info@doctoryashil.com مکاتبه کنيد.

---

- دختري 19 ساله هستم که به دليل عدم رعايت بهداشت تاکنون 12 تا از دندان هاي عقب خود را به طور کامل از دست داده ام و بايد کشيده شوند و هزينه درمان ايمپلنت را ندارم. آيا پروتز پارسيل مناسب است؟

پروتز پارسيل (دندان مصنوعي متحرک در قسمتي از دهان) براي کساني که دندان هاي زيادي از دست داده اند، روش رايج و مناسبي است. شما مي توانيد پروتز پارسيل خود را به شرط رعايت بهداشت، هميشه در دهان نگه داريد يا شب ها از دهان خارج سازيد. از طرفي با توجه به وضعيت مالي اشاره شده، مي توانيد تا زمان برطرف شدن تنگناي مالي، از پارسيل استفاده کنيد و هر زمان که مايل بوديد، ايمپلنت را جايگزين آن سازيد. موضوع مهمي که بايد بررسي شود اين است که اگر در هر طرف فک ها، يک دندان پايه (دندان انتهايي) را از دست نداده باشيد و يک يا دو دندان خالي هم وجود داشته باشد، مي توانيد از پروتز ثابت استفاده کنيد که از مشکلات پروتز متحرک و هزينه و مشکلات ايمپلنت دنداني رهايي يافته ايد. با مراجعه به دندانپزشک و معاينه وضعيت قرارگيري دندان هاي موجود و دندان هاي کشيده شده، شانس خود را براي استفاده از پروتز ثابت (ولو در قسمت هايي از دهان) بررسي کنيد.

- من زني 40 ساله هستم. کمي فک بالايم جلو آمده. عمل بيني هم داشته ام. آيا با عمل جراحي فک بالا شکل بيني ام تغيير مي کند؟ آيا مي توان فقط فک بالا را به تنهايي عمل کرد؟

در حالت عادي جراحي فک تاثيري بر وضعيت و شکل بيني نخواهد داشت. براي جراحي فک در مواردي که قرارگيري دندان ها روي هم بسيار نامرتب بوده و مشکل حاد در بلع غذا يا رفتار روزمره پيش آيد، از جراحي فک استفاده مي شود، به شکلي که معمولاً فک متحرک (فک پايين) را جراحي و جا به جا کرده و مشکل اکلوژني مربوطه را حل مي کنند.

با توجه به عکسي که از صورت خود فرستاديد، به نظر مي آيد مشکل حاد گفتاري و بلع و رفتاري در قرارگيري فک هاي شما وجود ندارد. با توجه به سخت بودن مرحله نقاهت جراحي فک (نياز به بسته ماندن دهان به مدت حدود يک ماه و تغذيه مايعات با ني در زمان بسته بودن فک و...) انجام جراحي اينچنيني فک صرفاً به دليل زيبايي را به هيچ وجه توصيه نمي کنم. توجه کنيد که جلوتر بودن فک بالا ممکن است علت دنداني يا علت اسکلتال (استخواني) داشته باشد. در کلاس «II» دنداني نياز به جراحي فک نبوده و ارتودنسي مشکل را رفع خواهد کرد.

- لثه بالايي من لکه هايي سياه دارد. شخصي مي گفت خال است. آيا اين طور است؟

بله. در صورتي که لکه هاي سياه لثه هاي شما برجسته نباشد، دردناک نباشد و تغيير رنگ مداوم ندهد، به احتمال زياد رنگدانه (پيگمان) هايي هستند که ممکن است در لثه ديده شوند. خطر خاصي نيست.

- پسر من هشت سال دارد. حدود يک سال و نيم پيش به علت تصادف، سه دندان جلوي او افتاد. چند ماه پيش يک دندان جلو درآمد اما از دو دندان ديگر خبري نيست. دندانپزشک ها مي گويند که در خواهد آمد. اما من فکر مي کنم دير شده و نگران هستم.

احتمال اينکه بر اثر ضربه، آسيبي به دندان دائمي وارد شده باشد، وجود دارد. در موارد افتادن دندان شيري بر اثر ضربه (تروما)، لازم است با راديوگرافي از دندان ها، وضعيت رويش دندان دائمي بررسي شود. در صورتي که دندانپزشک عکس را ديده و تشخيص داده که در خواهد آمد، جاي نگراني نيست. اما نظر به احتمال رويش دندان غير از مسير اصلي به دليل نبود دندان شيري در محل و جابه جا شدن دندان هاي شيري و دائمي مجاور و بسته شدن فضا و احتمال انحراف به دليل ضربه، پس از رويش دندان، با مراجعه به دندانپزشک، از کج درآمدن و نامرتب شدن دندان دائمي پيشگيري کنيد.

- ماه پيش دندان آسياب فک پايين را عصب کشي کردم، اما به علت سهل انگاري در روکش کردن، يک قسمت آن شکست و دندانپزشک قسمت شکسته را کشيد. در حال حاضر فقط نيمي از دندان و آمالگام پرشده موجودند و دکتر عنوان مي کند نياز به جراحي داريم. آيا راهي براي نجات اين دندان وجود دارد؟

در صورتي که شکستگي تا زير لثه ادامه پيدا کرده باشد، نياز به جراحي لثه و افزايش طول تاج وجود دارد. پس از جراحي لثه (با استفاده از پست و کر، در صورت نياز) و روکش مي توان دندان را نگه داشت. جراحي مزبور جراحي ساده يي است و هزينه زيادي ندارد.

- من 18 سال دارم و سمت راست فک صورتم تقريباً بزرگ تر از سمت چپ صورتم است. مي خواستم دليل آن را بدانم. آيا مي توانم درستش کنم يا نه؟

قرينه نبودن دو طرف فک (پايين) دلايل مختلفي مي تواند داشته باشد. از جمله اين دلايل مي توان به وارد آمدن ضربه و فشار هنگام زايمان هاي سخت، شکستگي فک در دوران کودکي مانند زمين خوردن کودک، تصادف و...، اشکال در فعاليت عضلات صورت، هايپرتروفي يکطرفه فک پايين و... اشاره کرد. با توجه به جزيي بودن مشکل در مورد شما، احتمالاً ضربه و شکستگي جزيي در دوران کودکي، باعث رشد نامتقارن فک شده و با جراحي فک قابل حل خواهد بود.

*جراح، دندانپزشک
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://arabehkhodayan.forumfa.net
 
راهنمايي هايي براي سلامت دندان
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» درست کار کنیم تا سلامت بمانیم
» تاثير ضربه هاي متعدد مغزي بر سلامت ورزشکاران
» زيان هاي تلويزيون براي کودکان
» نتيجه دربی تهران براي ما مهم است
» اسامي تيم ملي فوتبال كشورمان براي ديدار با تايلند

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن سخن دل :: اخبار و گزارشات :: اخبار علمی و پزشکی-
پرش به: