ايسنا؛ مصرف سوپ شور مخصوصاً به طور منظم خطر ابتلا به سرطان معده را به همراه دارد. به اعتقاد پژوهشگران، سوپ غذايي است که در واقع منبع پنهان نمک است به همين خاطر به مردم توصيه مي شود اين غذا را خودشان در خانه تهيه کنند چون سوپ هايي که در رستوران ها ارائه مي شود معمولاً حاوي مقادير بسيار زيادي نمک هستند که خوردن آنها سلامت مصرف کنندگان را به خطر مي اندازد. براساس اين گزارش، نمک به عنوان ماده افزايش دهنده فشارخون شناخته شده است که خطر سکته مغزي و بروز بيماري هاي قلبي را افزايش مي دهد اما دانشمندان همچنين معتقدند که مي تواند عامل بروز سرطان معده نيز باشد. پژوهشگران همچنين پيشنهاد مي کنند که علاوه بر کنترل مقدار نمک موجود در سوپ، مردم بايد در مصرف مواد غذايي آماده و فرآوري شده که نمک زيادي دارند (مانند همبرگرها يا سوسيس و پيتزا و برخي از غلات صبحانه يي و آماده) احتياط کنند. براساس اطلاعات و توصيه هاي استاندارد پزشکي، روزانه نبايد بيش از شش گرم نمک مصرف کرد.